Monteurs door heel Nederland!

Schuifpui Reparatie door Erkende Monteurs

Professionele Schuifpui Reparatie door Erkende Monteurs.

Vraag vrijblijvend een Offerte aan, wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Professionele Schuifpui Reparatie door Erkende Monteurs.

Vraag vrijblijvend een Offerte aan, wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Offerte aanvragen

  Aluminium schuifpui

  Heeft u een aluminium schuifpui en loopt deze erg zwaar, wil de pui niet sluiten of wil de pui juist niet open? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan door het het offerte formulier aan de rechterzijde in te vullen. De monteur dan doorgaans binnen één werkdag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  Aluminium Schuifpui ReparerenDe meest voorkomende problemen met aluminium schuifpuien zijn:

  • Schuifpui loopt zwaar en schuift moeilijk
  • Schuifpui wil niet meer goed sluiten
  • Schuifpui wil niet meer open en zit vast
  • Schuifpui wielen en/of lagers versleten

   

  Heeft u één van bovenstaande of een ander probleem met uw aluminium schuifpui? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Vul hiervoor het offerteformulier aan de rechterzijde van deze pagina in.

  Aluminium Schuifpui Repareren

  Wij repareren alle soorten aluminium schuifpuien. De aluminium schuifpuien zijn onder te verdelen in twee typen. De oudere schuifdeur uit de jaren 70, 80 en 90 van dunwandig aluminium. Deze deuren zijn vaak ook van kaal aluminium en onbeschilderd. Het tweede type is de modernere aluminium schuifpui en is vaak ook gelakt/geschilderd.

  Belangrijk om te weten is dat de aluminium schuifpuien van de eerste generatie (de oudere schuifpuien) gemaakt zijn door bedrijven veelal uit Duitsland en het Oostblok die niet meer bestaan. Het probleem waar wij tegenaan kunnen kopen is dat er een onderdeel zoals een geleider of slotsysteem niet meer leverbaar is. Echter kunnen wij bij deze aluminium schuifdeuren wel vrijwel altijd de wielen dan wel lagering vervangen.

  Heeft u een aluminium schuifpui en heeft u hier een probleem mee? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Samen kunnen wij de mogelijkheden bekijken en en een eventuele prijsopgave uitbrengen.

   

  Schuifpui Reparatie

  Offerte aanvragen

   Call Now Button