Monteurs door heel Nederland!

Schuifpui Reparatie door Erkende Monteurs

Professionele Schuifpui Reparatie door Erkende Monteurs.

Vraag vrijblijvend een Offerte aan, wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Professionele Schuifpui Reparatie door Erkende Monteurs.

Vraag vrijblijvend een Offerte aan, wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Offerte aanvragen

  Houten schuifpui

  Heeft u een houten schuifpui, maar problemen met de hefboom, de rollers of wil de pui niet meer schuiven? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan voor een houten schuifpui reparatie.

  Wij repareren uitsluitend met de beste onderdelen van de beste merken, bij een houten schuifpui reparatie wordt hoofdzakelijk gewerkt met de onderdelen van GU. De meeste houten schuifpuien zijn standaard uitgevoerd met het GU beslag en het GU binnenwerk, reparatie gaat in deze gevallen dan met de originele onderdelen.

  Houten Schuifpui Reparatie

  Houten Schuifpui ReparatieWij krijgen dagelijks offerte aanvragen binnen en eigenlijk zijn de klachten samen te vatten tot drie hoofdoorzaken van een defecte schuifpui.

  1. Hefboom lam of dol (de hefboom draait door). In vrijwel alle gevallen is het hefboom gedeelte van uw schuifpui defect, dit is goed te repareren.
  2. Schuifpui zit vast (wil niet meer open of dicht). Dit kan twee oorzaken hebben, zit de pui echt muurvast? Dan is er hoogstwaarschijnlijk een probleem met het hefsysteem. Is er nog iets van beweging in de pui te krijgen zonder extreem veel kracht? Dan kan het ook een wielen/lager probleem zijn. Beide problemen zijn te herstellen.
  3. Schuifpui maakt veel lawaai bij openen en sluiten of het rollen/schuiven gaat erg lastig. Dit is vrijwel altijd een wielen/lager probleem. Wij leveren en monteren alle soorten en maten wielen en loopwagens. Uiteraard is deze klacht ook goed te verhelpen.

   

  Wilt u een exacte prijs weten voor het repareren van uw houten schuifpui? Vul dan geheel vrijblijvend het offerte formulier in aan de rechter kant van de pagina. Wij nemen dan contact op met u om de mogelijkheden van de houten schuifpui reparatie te bespreken en brengen offerte uit zo dat u exact weet waar u aan toe bent qua kosten.

   

  Schuifpui reparatie

  Offerte aanvragen

   Call Now Button