Monteurs door heel Nederland!

Schuifpui Reparatie door Erkende Monteurs

Professionele Schuifpui Reparatie door Erkende Monteurs.

Vraag vrijblijvend een Offerte aan, wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Professionele Schuifpui Reparatie door Erkende Monteurs.

Vraag vrijblijvend een Offerte aan, wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Offerte aanvragen

  Uw offerte aanvraag is verzonden!

   

  Bedankt voor uw offerte aanvraag!

   

  Hoe nu verder:

   

  • De offerte wordt doorgestuurd naar de beste monteur voor uw schuifpui. De monteur neemt direct (zonder tussenkomst van ons) contact met u op. Doorgaans gebeurd dit binnen één werkdag en per e-mail.
  • In deze e-mail wordt vaak om extra informatie gevraagd die de monteur nodig heeft om een goede offerte/kloppende offerte uit te brengen. Denk hierbij aan foto’s van de schuifpui of maten.
  • Op basis van de klachtomschrijving en de eventueel gevraagde extra informatie kan onze monteur een offerte uitbrengen. Als de offerte akkoord is wordt er pas een afspraak ingepland met de monteur.

   

  Veel gestelde vragen:

   

  • Wat zijn de kosten voor het aanvragen van de offerte: Niets, een offerte aanvraag is geheel kosteloos en vrijblijvend. Pas als er een afspraak ingepland wordt met de monteur en de monteur daadwerkelijk bij u op de stoep staat zitten er kosten aan verbonden.
  • Hoeft er geen monteur langs te komen om een offerte op te stellen? Nee, dat is niet nodig. Wij hebben alleen een duidelijke klachtomschrijving nodig en eventueel wat foto’s van het probleem/de schuifpui. Dit kan goed en probleemloos via de e-mail of whatsapp.

   

  Offerte aanvragen

   Call Now Button